Pályáztak, nyertek

„A Képviselő-testület idén is pályázatot írt ki civil- és sport célok megvalósítását szolgáló önkormányzati támogatás elnyerésére.

A 2021. évben továbbra is tart a Kormány által kihirdetett vészhelyzet, amelynek vége és feloldásának ideje még nem tudható.

Azonban az önkormányzat pozitívan tekint a jövőbe, és – bár a költségvetés tervezése során megszorításokra kényszerül- a korábbi évekhez hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a civil- és sportszervezetek támogatására.

Ennek érdekében a 2021. évi költségvetés tervezése során a civil- és sportszervezetek működésének finanszírozására, valamint rendezvények és programok megvalósítására 13 M Ft összeget különített el a költségvetésben.

A támogatás elnyerésének feltétele a civil- és sportszervezetek részéről pályázat benyújtása volt 2021. március 31. napjáig.

Összesen 39 db civil- és sportcélú támogatási kérelem érkezett a megadott határidőig, 23.924.394,- Ft összegű támogatási igénnyel.

A korábbi évekhez hasonlóan civil pályázat érkezett nagyobb számban, 24 db, összesen 14.775.000,- Ft összegű támogatási kérelemmel.

A sportcélú tevékenységek megvalósításának támogatására 15 db pályázat érkezett, összesen 9.149.394,- Ft összegű támogatási kérelemmel.

A beérkezett pályázatok egy kivételével megfeleltek a pályázati kiírás feltételeinek.

A pályázati eredmények a mellékelt táblázatban tekinthetők meg!”

Pályázati eredmények

 

Forrás:oroszlany.hu

Be the first to comment on "Pályáztak, nyertek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*