Közérdekű munka verekedésért – Videóval

/Fotó: Pixabay/

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság jogerősen 300 óra, illetve 250 óra közérdekű munka büntetésre ítélte azt a két férfit, akik az oroszlányi dohánybolt közelében verekedtek egymással.

A vádirat szerint két ittas férfi 2021. január 13-án az oroszlányi dohányboltnál egymással vitázott, szidalmazták egymást, végül egyikük verekedni hívta a másikat, aki azt elfogadta. A férfiak közösen átsétáltak a térfigyelő kamera látószögén kívülre. A verekedés közben az egyik férfi kezébe vett egy törött sörösüveget, és azzal kezdte kergetni a másik férfit, aki előle elszaladt, így ismét a kamera látószögébe kerültek.

Amikor a törött sörösüveget kezében tartó férfi abbahagyta a kergetést és visszaindult, az addig kergetett férfi megindult felé. Ekkor a visszaindult férfi megfordult és a törött sörösüveggel hadonászva ismét megkergette az ellenfelét, majd felé az üveggel szúró mozdulatot is tett.

Ezután rövid szóváltást követően az előzőleg megkergetett férfi  megragadta ellenfele kabátját, őt megrángatta, emiatt ez a férfi egyensúlyát vesztve a földre esett. Amikor a földre esett férfi megpróbált felállni, ellenfele eközben egy alkalommal kis erővel fejbe rúgta, ezzel sérülést nem okozott – tájékoztatott bennünket Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Az Ügyészség videója itt látható:

Verekedésre hívták ki egymást – VIDEÓVAL – a Komárom – Esztergom Megyei Főügyészség sajtóközlemény

Be the first to comment on "Közérdekű munka verekedésért – Videóval"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*