Dobai Oroszlánkő Szabadidőpark

Oroszlánkő Egyesület – Dobai Oroszlánkő Szabadidőpark

2840 Oroszlány.Hrsz:0206   Tel: 06 70 2418-188,   06 70 395 5850  Tel,Fax: 06 34/362-764

A Vértes erdeinek legújabb szálláshelyén, a DOBAI OROSZLÁNKŐ  SZABADIDŐPARKBAN vállaljuk osztálykirándulások, iskolai táborok,  sport és kulturális programok, céges és magánrendezvények  szervezését!

A Dobai Oroszlánkő Szabadidőpark Fejér és Komárom -Esztergom Megye határán, Oroszlány  és Pusztavám között a Dobai tó közvetlen szomszédságában helyezkedik el.
2011 február óta az Oroszlánkő természetvédelmi, hagyományőrző és turisztikai egyesület kezelésében lévő szabadidőpark teljesen megújulva várja az iskolai osztályokat, megfáradt túrázókat, kikapcsolódni vágyó családokat, de vállaljuk céges vagy magánrendezvények teljes lebonyolítását.
A különleges természeti értékű 1,2 ha-os területen kültéri  SÜTŐKEMENCE, felszerelt konyha, bográcsozási lehetőség várja a  kedves vendégeket, az épület földszintjén cserépkályhás  közösségi helység, az emeleteken több PIHENŐSZOBA ÖSSZESEN 40  FÉRŐHELLYEL fogadja a vendégeket.

 

A földszinten található még a zuhanyzó és a toalettek.

ESŐS IDŐBEN az épület előtti 50 nm-es veranda biztosítja a  szabadban tartózkodást.

Nyári időszakban ízelítőt kapunk a magyarság őshonos  állatainak tartásából, a területen kiépített ÁLLATSIMOGATÓ  keretében.

SÁTORHELYEK,ERDEI JÁTSZÓTÉR, FOCIPÁLYA és 200 főnek helyet adó  KÜLTÉRI PADRENDSZER várja a kikapcsolódni, pihenni,sportolni  vágyókat,vagy éppen a túrázásba megfáradt vándorokat!

A  szabadidőpark kitűnő kiinduló pontja szervezett vagy egyéni  túráknak a vértesben, mivel a kijelölt turista utak mint a piros  vagy a Mária út, 200-m-es közelségben vonul a terület mellett, de a  kék túra útvonal is fél órás sétával elérhető.
A közelben  található a nagy múltú Vértesszentkereszti Apátság, a Gerencsér – vár, Oroszlánkő vára,  a Majki Apátság és még rengeteg felfedezésre  váró természeti, kulturális és épített érték a Vértesben, ezért  is a jelmondatunk:
GYERÜNK VISSZA A VADONBA  !!!

Egyedi megegyezés alapján szervezünk lovastúrákat, lovaskocsikázást-szánkózást, hagyományos   disznóvágást, búvárkodást-oktatást, jeep-túrát, paintball csatákat. Kérésre biztosítjuk a vendégek és eszközeik szállítását, étkeztetését.

Kedves vendégeket szeretettel várja az Oroszlánkő csapata !!!
TUDJON MEG TÖBBET SZABADIDŐPARKUNKRÓL HONLAPUNKON:   www.oroszlanko.hu
ITT írhat nekünk:     info@oroszlanko.hu