„Az ősz színei Oroszlányban” – Fotópályázat

/Fotó: Pixabay/

Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. az alábbi közleményt (pályázati felhívást) adta ki közösségi oldalán – idézzük:

Pályázati felhívás!

Amatőr fotópályázatot hirdet az OIH Zrt. „Az ősz színei Oroszlányban” címmel. A pályázat célja, hogy az alkotó lencséjén keresztül, egyedi látásmóddal mutassa be a város őszi szépségeit.

Pályázati feltételek:

– 2021. szeptember 1. napjától készült fotók kerülhetnek beküldésre, pályázóként legfeljebb 5 db.

– A pályaműveket elektronikus úton kell elküldeni az info@oihzrt.hu címre, a levélben feltüntetve a pályázó nevét, címét, telefonszámát, illetve azt, hogy mikor és mivel készült az alkotás.

– Az alkotásoknak eredeti tartalmaknak kell lenniük. Csak saját, a pályázó által készített alkotás nevezhető. A pályázót terheli annak felelőssége, hogy a fotón esetlegesen szereplő személyek hozzájárulásukat adták a felvétel elkészítéséhez és felhasználásához.

– Manipulált képek nem indulhatnak a pályázaton, de nem számít manipulációnak a szokásos fotográfiai korrekció (színek, tónusok, fényerő beállítása).

– A képek legalább 3 MB méretűek legyenek, JPG formátumban. Rövidebbik oldaluk minimum 2100 pixel, a hosszabbik pedig nem haladhatja meg a 6000 pixelt, felbontásuk 300 dpi.

– A beküldött képek file neveit a következő képpen nevezze el:

Kép száma_Név_Képcím

Pl: 1_Gábor Péter_őszi víztorony

– A pályázó jelentkezésével hozzájárul ahhoz, hogy alkotásait az OIH Zrt. külön engedély és fizetési kötelezettség nélkül felhasználhassa, közzétehesse.

Díjazás:

A szakemberek által kiválasztott legjobb három pályázó teljes körű családi uszodai, valamint családi Bányászati Múzeumi belépő díjazásban részesül.

Határidők:

Pályázati időszak: 2021. szeptember 1-től, 2021. október 31-ig.

Beküldési határidő: 2021. október 31. 24:00

Az eredményhirdetés 2021. november 15-ig.

A fotók felkerülnek az OIH Zrt. web- és Facebook oldalára. „

Be the first to comment on "„Az ősz színei Oroszlányban” – Fotópályázat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*