Rablás miatt keresi az oroszlányi rendőrség

Az ismeretlen elkövető Oroszlányban a földre lökött egy idős nőt és elvette a pénztárcáját.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság  eljárást folytat ismeretlen tettes ellen rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Az ismeretlen elkövető 2021. október 10-én 13 óra 45 perc körül Oroszlányban, a Rákóczi Ferenc úton egy társasház lépcsőházának a bejáratánál a sértettet a földre lökte, és a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel elvette tőle.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült. A tettes 30 év körüli, 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Arca borotvált, feje tetetjén göndöres barna haja van, oldalt pedig rövidre nyírt. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű, ezüstös, fényes mintákkal díszített pulóvert és sötét farmert viselt.

A rendőrség várja azoknak a jelentkezését, akik felismerik a képen látható személyt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon – tette közzé a  Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Fotó: police.hu

Be the first to comment on "Rablás miatt keresi az oroszlányi rendőrség"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*