Koncz Zsuzsa koncertezett a Művelődési Központban

/Koncz Zsuzsa – A kép illusztráció – Fotó: Nol.hu/Móricz Simon/

„Teltházas, fergeteges koncertet adott Koncz Zsuzsa Kossuth – és Liszt Ferenc-díjas énekesnő, érdemes művész zenekarával együtt a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében csütörtök este.

A magyar beat és popzene meghatározó egyénisége ezúttal új lemezével érkezett Oroszlányba.

„Azt remélem, hogy a régebbi és az újabb dalaim – ugyanúgy, mint eddig – összekovácsolnak bennünket, és erőt adnak a továbbiakhoz. Hiszen a dalok erejére szükségünk van, akár jó, akár rossz idők jönnek. Bízom benne, hogy sokan vannak, akik ugyanezt érzik” – mondta az előadó a színpadon.

Koncz Zsuzsa Szabadnak születtél című stúdióalbuma 2020-ban jelent meg, sorban a negyvenharmadik.

Az új albummal töretlenül folytatódik az életműve, de az előző lemezhez képest csak a vele legszorosabb kapcsolatban álló szerzők írtak dalokat erre a lemezre.

„Mi, akik dolgoztunk ezen az albumon – és én személy szerint különösen – egyet egészen biztosan tudatni akartunk mindenkivel, aki hallgat bennünket: SZABADNAK SZÜLETTÉL!” – hangsúlyozta Koncz Zsuzsa.

A méltán népszerű énekesnő koncertjeit mindig nagy érdeklődés övezi. Generációkon átívelő, páratlan életműve, eddigi dalai, egy gondolkodó, szerethető, közvetlen művészt mutatnak.

A koncerten – újabb dalai mellett –felcsendült a már legendássá vált Ha én rózsa volnék, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem és sorolhatnánk tovább a dalokat, amelyeket közönsége szeret és vár tőle.

A közel kétórás koncertet a közönség felállva, vastapssal köszönte meg.”

 

Forrás: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Koncz Zsuzsa koncertezett a Művelődési Központban"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*