Fegyházbüntetés az ittas vezetőnek

Az  ittas járművezetés vétsége  miatt indult ügyben a Tatabányai  Járási Ügyészség vádirata alapján indult ügyben a Tatabányai Járásbíróság 2 év 8 hó fegyházbüntetésre, 5 év járművezetéstől eltiltásra, és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte a többszörös visszaeső férfit.

A vádirat szerint a vezetői engedéllyel nem rendelkező és járművezetéstől eltiltás hatálya alatt álló férfi  2019. július 23. napján 23 óra 50 perckor enyhe fokban ittas állapotban közlekedett egy személygépkocsival Oroszlányban, a Nyíres dűlőből a 8143 –as számú főúton a belváros irányába.

A férfi 2020. április 25. napján 20 óra 22 perckor enyhe fokban ittas állapotban közlekedett egy személygépkocsival Oroszlány lakott területén, az Alkotmány úton.

A férfi többszörös visszaeső, 2019. március 25-én feltételes kedvezménnyel szabadult az ittas járművezetés vétsége miatt töltött 8 hó szabadságvesztésből.

Az ügyészség az elsőfokú ítéletet tudomásul vette, a vádlott és védője fellebbezést jelentett be – tájékoztatott bennünket Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

Be the first to comment on "Fegyházbüntetés az ittas vezetőnek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*