5 órán belül elfogták a rablót

/A kép illusztráció – Fotó: Police.hu/

A gyanú szerint a 42 éves férfi két alkalommal is pénzt követelt, amit a félelemben lévő sértett átadott. A telefont is elvette az áldozatától.

Az oroszlányi rendőrök öt órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek.

A rendőrségre július 3-án éjfél után pár perccel érkezett bejelentés, hogy Dadon egy férfit kiraboltak. A rendőröknek a sértett elmondta, hogy oda lépett hozzá egy személy, aki ezer forintot követelt, valamint bántalmazást helyezett kilátásba, ha az összeget nem kapja meg.

Támadó állást is felvett, hogy akaratát nyomatékossá tegye. A pénzt megkapta, majd távozott. A tettes később újra megkereste a sértettet, a korábbi fenyegetést alkalmazta, de ekkor már 3 ezer forintot követelt, amit ismét megkapott. A tettes, a sértett zsebéből a telefont is kivette, az értékekkel együtt távozott.

A károsult a második esetet követően kért segítséget. Az oroszlányi rendőrök adatgyűjtést végeztek, és megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát.

L. J-t 4 óra 40 perckor fogták el a rendőrök Tatabányán. Őt előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene rablás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

A tettes már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, jelenleg is van ellene büntetőeljárás folyamatban – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

Be the first to comment on "5 órán belül elfogták a rablót"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*