Országos elsők az oroszlányi tűzoltók

/Fotó: media.katasztrofavedelem.hu/

„A XIII. Országos Tűzoltószakmai Vetélkedőn az önkormányzati tűzoltósági csapatok közül az Oroszlány Önkormányzati Tűzoltóság gárdája végzett az első helyen.

A vetélkedőt június 29. és július 1. között rendezték meg. A budapesti BOK Csarnokban megtartott ünnepélyes eredményhirdetésen elhangzott, hogy ennek a versenynek nincsen vesztese, hiszen minden résztvevő nyert rajta, mégpedig tapasztalatot, barátságokat, és a jól elvégzett munka örömét.

A csapat és az egyéni versenyszámok alaposan megdolgoztatták a tűzoltókat, a szakmai feladatok megoldását a hőség is nehezítette.

A feladatok teljesítéséhez nemcsak szakmai ismeret és alapos háttértudás kellett, hanem azonnali helyzetfelismerés és cselekvés is.

Vizsgázott a csapatmunka és az összetartás. A verseny harmadik napján az egyéni versenyszámokban az indulók azonban már csak magukra számíthattak.

Az országos vetélkedőn remekeltek városunk lánglovagjai.

Az összetett csapatversenyben az első helyezést érték el, az irányítók versenyében Czupár Tamás a 4. helyen végzett, míg a nem hivatásos gépjárművezetők egyéni kategóriájában Senkár József a 8. helyezést szerezte meg.”

 

Forrás: oroszlany.hu és media.katasztrofavedelem.hu

Be the first to comment on "Országos elsők az oroszlányi tűzoltók"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*