Csonttörést okozott a verés – Jogerős büntetővégzés

/A fotón: képkocka a biztonsági kamera felvételéről – Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség/

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján eljárva a Tatabányai Járásbíróság büntetővégzésben 1 év 6 hó, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki azzal a férfival szemben, aki az őt felpofozó ittas férfit előbb megütötte, majd csonttörést okozva meg is rúgta.

A vádirat szerint a férfi 2020. december 5-én az oroszlányi dohánybolt előtt várakozott, ahol az ittas sértettel szóváltásba keveredett. A szóváltás közben az ittas sértett egy alkalommal pofon ütötte a férfit, akinek ettől sérülése nem keletkezett.

Az elkövető  ekkor egy alkalommal legalább közepes erővel, ököllel arcon ütötte a sértettet, aki az ütés következtében a földre esett.  Az elkövető  ekkor a földön fekvő, felállni próbáló sértettet lendületből jobb lábbal legalább közepes erővel arcon rúgta.

A sértettnek a bántalmazás következtében orrcsonttörése, fogtörése, arccsonttörése keletkezett, amelyek három hónap alatt gyógyultak – tájékoztatott bennünket r. Horváth Sándor a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség  sajtószóvivője.

KORÁBBI tudósításunk a VIDEÓVAL itt látható:

Csonttörést okozott a verés Oroszlányban – vádemelés VIDEÓVAL

Írj Te először kommentet "Csonttörést okozott a verés – Jogerős büntetővégzés"

Írj kommentet

Az e-mail címed nem kerül publikálásra


*