Csonttörést okozott a verés Oroszlányban – vádemelés VIDEÓVAL

/Fotó: Pixabay.com/

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki az őt felpofozó ittas férfit előbb megütötte, majd csonttörést okozva meg is rúgta.

A vádirat szerint a férfi 2020. december 5-én az oroszlányi dohánybolt előtt várakozott, ahol az ittas sértettel szóváltásba keveredett. A szóváltás közben az ittas sértett egy alkalommal pofon ütötte a férfit, akinek ettől sérülése nem keletkezett.

Az elkövető  ekkor egy alkalommal legalább közepes erővel, ököllel arcon ütötte a sértettet, aki az ütés következtében a földre esett.  Az elkövető  ekkor a földön fekvő, felállni próbáló sértettet lendületből jobb lábbal legalább közepes erővel arcon rúgta.

A sértettnek a bántalmazás következtében orrcsonttörése, fogtörése, arccsonttörése keletkezett, amelyek három hónap alatt gyógyultak.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetlen, a bűncselekmény elkövetését beismerő férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki  – tájékoztatott bennünket a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

FIGYELEM! Az alábbi videó megtekintése többeket érzékenyen érinthet!

VIDEÓ:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*