Pedagógusnapi elismerések

Csütörtökön délután került megrendezésre a városi pedagógusnap a polgármesteri hivatal tanácstermében. Az eseményt a Bakfark Bálint AMI, valamint a Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulóinak műsora színesítette.

A megjelent tanárokat, óvónőket Lazók Zoltán polgármester a következő gondolatokkal köszöntötte:

„Amikor egy évvel ezelőtt hasonlóan szűk körben köszönthettem Önöket, úgy fogalmaztam, hogy ez egy sajátos helyzet. A szituáció sokat változott egy év alatt, illetve mégsem… Továbbra sem tudunk együtt ünnepelni a város összes pedagógusával, és az iskolákba is csak két hete térhettek vissza a gyerekek. Ez az újabb, több hónapnyi kihívás azonban tovább erősített bennünket. Már nem izgulunk, ha egy online megbeszélést, vagy tanórát kell megtartanunk, s a kezdeti botladozások óta volt időnk tökéletesíteni a digitális módszertanokat is.

Köszönöm, hogy a meglévő bizonytalanságok ellenére is kitűnő munkát végeztek, s csak remélni tudom, hogy egy év múlva végre újra összegyűlhetünk a közös köszöntőre. Pedagógusnap a tanév végére esik, amikor egyébként is napról napra fokozódik a hangulat: egy hete ünnepeltük a gyermeknapot és két héten belül jön a nyári szünet.

Mivel hamarosan itt a tanév vége, bízom benne, hogy mindannyiuknak lesz alkalma kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait és feltöltődve érkeznek vissza szeptemberben. A nagy köszönet mellé pedig kívánok egyben sok sikert, erőt és hitet a következő tanévre is!”

Az ünnepi gondolatok után, a jeles nap alkalmából városunk aktív és nyugdíjba vonuló óvodapedagógusai, művészeti-, általános és középiskolás tanárai, valamint a Pedagógus Szakszolgálat munkatársa vehettek át elismeréseket, melyeket dr.File Beáta jegyző és város polgármestere nyújtott át.

A pedagógusnapon elismerésben részesültek és nyugdíjba vonulók névsora:

Forrás és fotó: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Pedagógusnapi elismerések"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*