Menetrendváltozás!

Az éves menetrendváltáshoz kapcsolódóan december 12-től (vasárnaptól) kedvező változás lép életbe a Tatabánya-Oroszlány vasútvonal menetrendjében:

-a Budapest-Oroszlány közvetlen vonatok minden nap közlekednek, azaz hétvégén is újra óránként lesz vonatközlekedés Oroszlányba. A vonatok a Déli pályaudvarról 5:55-től 19:55-ig minden óra 55. percében indulnak.

-Oroszlányból reggelenként az első három vonat 4:35-kor, 5:35-kor és 6:35-kor indul, ezek munkanapokon Budapestig, hétvégén csak Tatabányáig közlekednek. Ezt követően 7:45-től 18:45-ig Oroszlányból is naponta óránként, minden óra 45. percében indulnak a közvetlen vonatok a Déli pályaudvarra.

-A felsoroltakon kívül kora reggel két vonat Tatabányáról indul Oroszlányba 5:06-kor és 6:06-kor, illetve másik irányban esete két vonat Oroszlányból Tatabányáig közlekedik 20:15-kor és 21:15-kor (ezeknek a vonatoknak Tatabányán csatlakozásuk biztosított Budapest felé 20:38-kor, illetve 21:38-kor).

-A közvetlen budapesti vonatok – az eddigiektől eltérően – a karácsony és újév közötti időszakban is közlekednek.

-Vágányzári munkák miatt előreláthatóan 2022. január 3-16. között a fentiektől eltérő ideiglenes menetrend lesz érvényben!

A vasúti menetrendet a melléklet tartalmazza, illetve az alábbi címről is letölthető: https://www.mavcsoport.hu/sites/default/files/upload/page/12_v1119.pdf

Menetrendi kereső és internetes menetjegy jegyváltási lehetőség az alábbi címen érhető el: https://jegy.mav.hu/

Oroszlány állomáson korlátozott nyitvatartással vasúti menetjegypénztár üzemel, a pénztár nyitvatartási idején kívül a menetjegy a jegyvizsgálótól a vonaton is megvásárolható. Az állomási pénztár nyitvatartása megtekinthető az alábbi címen: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vasutallomas/oroszlany

 

Forrás: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Menetrendváltozás!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*