Oroszlányi kitüntetések a Köztisztviselők napján

„1996-ban kezdeményezte a Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete, hogy a köztisztviselői törvény 1992. július 1-jei életbelépésének emlékére Magyarországon július 1-je legyen a Köztisztviselők Napja, melyet 1997-ben tartottak meg először.

A jeles alkalomból az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal dolgozóit köszöntötte szerda délután Lazók Zoltán polgármester és dr. File Beáta jegyző. A rendezvényen Papp Attila polgármester kíséretében részt vettek a szákszendi hivatal dolgozói is.

2016-ban e nap alkalmából került először átadásra a hivatal által alapított kitüntetés, az oklevél és tárgyi elismerés. A hivatali és magánéletében egyaránt hivatásához méltó, becsületes, lelkiismeretes, etikus és példamutató magatartást tanúsító, – minősítéssel, annak hiányában teljesítményértékeléssel alátámasztott – kimagasló szakmai teljesítményt nyújtó, a jutalmazás évében legalább 10 éve a hivatalban eltöltött közszolgálati jogviszonnyal rendelkező köztisztviselők közül, évente a „Köztisztviselők Napján” 5 fő oklevélben és tárgyi elismerésben részesül. Az elismerésről a jegyző dönt.

Az Oroszlányi Közös Önkormányzati Hivatal 2021. évi kitüntetettjei:

Kókai Zsuzsanna adóügyi ügyintéző

Mezőfi Attiláné igazgatási ügyintéző (Szákszendi Kirendeltség)

Saródiné Lengyel Anikó pénzügyi ügyintéző

Schüller Andrásné közétkeztetési adminisztrátor

Zinkné Dús Anna személyügyi ügyintéző ”

 

Forrás: oroszlany.hu

A teljes cikk a város honlapján olvasható.

Be the first to comment on "Oroszlányi kitüntetések a Köztisztviselők napján"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*