Körzeti megbízottak érték tetten az oroszlányi tolvajokat

/Fotó: Police.hu – Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság/

Körzeti megbízottak göngyölítették fel a gázolajlopás ügyét.

Két alkalommal, három teherautóból lopott gázolajat három oroszlányi férfi egy kecskédi telephelyről.

Először 2023. november 6-ára virradóra mentek be a telepre, ahol az egyik parkoló tehergépkocsiból leszívtak 20 liter gázolajat. Három hét múlva az elkövetők visszatértek, és két másik járműből loptak üzemanyagot.

Az oroszlányi rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek az elkövetők azonosítása érdekében. A rendőrkapitányság két körzeti megbízottja, Kondor Balázs r. főtörzsőrmester és Winkler Tamás János r. törzszászlós nyomozati tevékenységének és az általuk beszerzett információknak köszönhetően a harmadik lopás alkalmával tetten érték őket.

A 23, 22 és 18 éves oroszlányi lakosok ellen lopás bűntett elkövetése miatt indult eljárás. A gyanúsítottak kihallgatásuk során több, a vármegye területén elkövetett hasonló bűncselekményt is beismertek.

A két körzeti megbízottat, akik a tetteseket elfogták, november 30-án Boross Zoltán László r. ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője jutalomban részesítette – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Be the first to comment on "Körzeti megbízottak érték tetten az oroszlányi tolvajokat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*