Ablakon mászott be lopni – Vádemelés (+Videó)

/A kép illusztráció!/

A lopás vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki oroszlányi épületből kerékpárt és használati tárgyakat lopott.

Az épületbe behatolást kamera rögzítette.

A vádirat szerint az ittas férfi 2021. augusztus 21-én 5 óra 50 perckor az oroszlányi épület  főbejárata mellett nyitva lévő ablakon bemászott.

A férfi az épületben kutatást végzett, majd onnan három sértett tulajdonát képező használati tárgyakat, így tisztítószert, kenyérsütőt, sporttáskát, benne ruházattal és kávéfőzővel, vett magához. A férfi ezt követően az épület folyosóján, a lépcsőfordulónál elhelyezett 10.000,-Ft értékű, lezáratlan kerékpárját vette észre, melynek kosaras részére az előzőleg magához vett tárgyakat belerakta, majd a kerékpárral együtt távozott a helyszínről.

Az elkövető az egyik sértettnek 8.000,-Ft, a másik sértettnek 18.600,-Ft, a harmadik sértettnek 10.000,-Ft összegű lopási kárt okozott.

Az ügyészség a vádiratban közérdekű munka büntetésre és vagyonelkobzásra tett indítványt – tájékoztatott bennünket Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

VIDEÓ:

Be the first to comment on "Ablakon mászott be lopni – Vádemelés (+Videó)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*