Csoportszobákkal, játszóudvarral, új eszközökkel bővült a bölcsőde

A Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat Facebook oldalán közölte, hogy átadták a kibővített bölcsődét Oroszlányban.

Ezt írták:

3 csoportszobával, új helyiségekkel, parkolókkal, játszóudvarral bővült az Oroszlányi Bölcsőde, 36 új férőhely jött létre és több mint kétezer új eszközt szereztek be.

A pénteki projektzárón Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke örömmel összegezte, hogy a komoly felújítás a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP program közel 300 millió Ft-os európai uniós forrásából újulhatott meg.

Az elnök a koraszülöttek világnapja alkalmából lila szalagot viselt. Beszédében kiemelte, hogy a most záruló TOP program több mint 3 milliárd forint értékű fejlesztést tett lehetővé Oroszlányban.

A településfejlesztést segítő TOP Plusz keretében eddig már közel 2 milliárd Ft-ot nyert el a város különböző korszerűsítésekre.

Komárom-Esztergom vármegyében 30 óvoda és bölcsőde modernizálása történt meg az elmúlt években közel 5 milliárd forint értékben.

A projektzárón Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő és Lazók Zoltán polgármester is méltatta a beruházást, majd átvágták az avatószalagot.

Be the first to comment on "Csoportszobákkal, játszóudvarral, új eszközökkel bővült a bölcsőde"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*