Egyiknek soha nem volt jogsija, a másikét korábban bevonták

/A kép illusztráció!/

A szabadidejét töltő kecskédi körzeti megbízott 2023. szeptember 9-én délelőtt figyelt fel Oroszlányban egy férfira, aki személygépkocsival közlekedett.

Az egyenruhás tudta, hogy a sofőr vezetői engedélyét korábban bevonták, ezért értesítette szolgálatban lévő kollégáit, akik intézkedés alá vonták a környei lakost. Az iratok ellenőrzésekor bebizonyosodott, hogy az 57 éves férfi vezetési jogosultságának szüneteltetéséről 2023 augusztusában határoztak, ittas járművezetés miatt.

A sofőrt előállították a rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak ellene, majd őrizetbe vették.

 

Ugyanezen a napon késő este Oroszlányban, a Mátyás király utcában állítottak meg a járőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit.

A jármű vezetője semmilyen személyes okmányt nem tartott magánál, ráadásul elmondta, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, az soha nem is volt neki.

A 28 éves férfival szemben az alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért ellene ittas járművezetés miatt büntető,- engedély nélküli járművezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

A sofőrt gyorsított eljárás lefolytatása érdekében őrizetbe vették – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Egyiknek soha nem volt jogsija, a másikét korábban bevonták"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*