Útban hazafelé fogták el (+Képek)

/Fotó: Police.hu/

Egy oroszlányi férfi éppen az utcán sétált két bőrönddel, amikor a rendőrök megállították őt. Az átvizsgálás során lopott tárgyak kerültek elő.

Az oroszlányi rendőrök október 5-én 1 óra körül a Bokodi úton lettek figyelmesek egy férfira, aki két bőröndöt húzott. Igazoltatták, mire elmondta, hogy csak ruhák vannak bennük. Az egyik táskához viszont valaki két szegélynyírót kötött.

A rendőrök ellenőrizték a két koffert, ami tele volt szerszámokkal. A helyi lakos később már azt hajtogatta, mindent egy kuka mellett talált. Az egyik bőröndön név és telefonszám volt, amit a járőrök ellenőriztek. A sértett így értesült a bűncselekményről, hogy feltörték a tárolóját, ahol a bőröndöket és a szerszámot tartotta.

A járőrök J. D-t előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 23 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, lopás miatt indult ellene büntetőeljárás. Az elvitt tárgyakat a rendőrök lefoglalták, majd visszaadták a sértettnek.

Az elkövető már nem volt ismeretlen előttük. A nyomozók bíróság elé állítási javaslattal küldik meg az iratokat a Tatabányai Járási Ügyészségnek – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fotók: Police.hu

Be the first to comment on "Útban hazafelé fogták el (+Képek)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*