Gólyaavatót tartottak (Képgalériával)

/Fotó: Facebook/

A Hamvas Béla Gimnázium közösségi oldalán olvasható, hogy a régi hagyományoknak megfelelően idén is megtartották a gólyaavatót!

Ezt írták az eseményről:

Izgalmas programok várták a bejövő kilencedikes diákokat, a gólyákat szeptember utolsó hetében. A 3 nap változatosan telt el: kedden és szerdán a 10. évfolyamosok tematikus témák alapján vicces, jelmezes feladatokat találtak ki. Így strandoló Barbiek és Kenek lepték el a folyosókat, majd másnap pedig esküvői hangulatot hoztak a vőlegények és menyasszonyok az iskola épületébe.

A beszámoló így folytatódik: csütörtökön került sor a gólyaavatóra ünnepségre. Mindkét osztály fergeteges bevonuló táncot mutatott be osztályfőnökével, ezzel rögtön megalapozták a délutáni jó hangulatot. Ezután tréfás ügyességi feladatokat kellett teljesíteni, Kahoot kérdésekre válaszolni, dicsőítő verset felolvasni. Vicces feladatokat kellet azoknak teljesíteni, akik esetleg a beöltözésnél nem teljesen feleltek meg az előírtaknak. Ilyen volt például a közös jógázás, nyelvtörők felolvasása, gyerekversek visszafelé felolvasása, vagy zenei egyvelegre való tánc.

Majd ezután következett a gólyaeskü, amit gólyacsőrben és úszósapkában beöltözve tettek le a gólyák, akik ezután már a Hamvas Béla Gimnázium teljesjogú polgáraivá váltak.

A délutánt egy fergeteges Just Dance party zárta.

A gólyákból gimnazistákká vált kilencedikes osztályok jól megérdemelten tortázássál zárták le ezt az eseménysorozatot – fejeződik be a híradás.

A KÉPEKET ITT TALÁLJA!

Be the first to comment on "Gólyaavatót tartottak (Képgalériával)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*