Milliókkal támogat a BorgWarner két helyi alapítványt (+Képek)

15.000 eurót, azaz közel 6 millió forintot adományozott a BorgWarner Oroszlány Kft. az SOS Gyermekfalvak, a Benedek Iskola Gyermekeiért Közalapítvány és a „Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért” Alapítvány részére kedd délután Oroszlányban.

A cég telephelyére szervezett eseményen a szervezetek képviselőin kívül tiszteletét tette Lazók Zoltán polgármester is.

Megnyitó beszédében Fejéregyházi-Kozó Anett HR igazgató elmondta, hogy a BorgWarner a térség egyik legnagyobb foglalkoztatójaként elkötelezetten támogatja a helyi szervezeteket a társadalmi felelősségvállalás jegyében.

A tavalyi évben a BorgWarner MOVES, azaz egy sporttevékenységekkel kapcsolatos globális verseny keretein belül nyerték meg ezt az összeget. Ebben a versenyben 22 ország közel 52.000 kollégája regisztrálta az általuk végzett sporttevékenységeket.

Az oroszlányi dolgozók elkötelezettségének és aktivitásának hála, a tavalyi évben a BorgWarner TURBO üzletágai közül Oroszlány toronymagasan megnyerte versenyt.

A HR igazgató után a meghívott szervezetek rövid bemutatója következett: Dobó Andrea bemutatta az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványát, majd Nagyné Batin Erika a Benedek Iskola Gyermekeiért Közalapítványt, végül Fehérvári Mónika a Szülők és Pedagógusok a Gyermekekért Alapítványt.

Ezt követően Fejéregyházi-Kozó Anett átadta az adományokat: az SOS Gyermekfalvak 7000 EUR, a többi két szervezet pedig 3500-3500 EUR összegről szóló oklevelet vehetett át.  Az eseményt  állófogadás zárta.

További képek az eseményről:

Be the first to comment on "Milliókkal támogat a BorgWarner két helyi alapítványt (+Képek)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*