Anyatigrisek – Musical Oroszlányban

Végre hazánkban is látható a világhírű musical, Sue Fabisch legendás darabja! Amy, a minden órás kismama babaváró bulit rendez. Az eseményre hamarosan megérkezik Barbara, az érzelmileg túlfűtött főállású háziasszony, Brooke, a munkamániás, folyton stresszes ügyvédnő és Tina, az elvált, megfelelési kényszeres anyuka, hogy együtt lássák el jótanácsokkal a várandós házigazdát, akinek igencsak naiv elképzelései vannak az anyaságról.

A három nőnek hála, már nem sokáig…

Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd.

Kell ennél több egy anyának?

Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen aratott töretlen sikert, tíz éve játszák folyamatos teltházzal a világ minden táján. A Liliom Produkció jóvoltából a magyar közönség is végre megismerheti a világhírű musicalt. Egy fergeteges érzelmi hullámvasút, amelynek minden pillanata élmény!

Szereposztás: Fekete Linda, Cseke Katinka, Kecskés Tímea, Fehér Adrienn

Rendezte: Tallós Rita

A jegyeket az alábbi helyeken lehet megvásárolni: Tatán a Tourinform Irodában, Tatabányán a Líra Könyváruházban vagy online https://broadwayticket.jegy.hu oldalon.

Jegyár: 5900,-Ft-tól

Helyszín: KFMKK – színházterem  (2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.)

 

Forrás: Facebook esemény

Be the first to comment on "Anyatigrisek – Musical Oroszlányban"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*