Oroszlányi dolgozó munkáját is elismerték a Komárom-Esztergom Megye Védelméért” díjjal

“A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatalban tett látogatást Dr. György István, a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára. A szakmai egyeztetés és értekezlet mellett a Megyei Védelmi Bizottság ülésén is részt vett.

Ezen a szűk körű, de kivételesen ünnepélyes alkalmon az Országos Oltási Munkacsoport vezetőjeként elismeréseket adott át Dr. Uzsák Katalin helyettes államtitkárral és Dr. Kancz Csaba kormánymegbízottal.

Huszonkét fő részesült “Komárom-Esztergom Megye Védelméért” díjban, megköszönve ezzel orvosoknak, gyógyszerészeknek, védelmi szerveknél dolgozóknak, háttér munkát végzőknek azt a hatalmas erőfeszítést, amellyel szűkebb hazánkban a világjárvány megfékezése érdekében tettek és tesznek nap, mint nap.”

Az államtitkár egyebek mellett így fogalmazott: “Ez a díj nem csak nekik szól, hanem a mögöttük álló intézményeknek, szervezeteknek is. ” – tette közzé egyebek mellett honlapján a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal.

A Kormányhivatal cikkéből kiderül, hogy az Oroszlányi Szakorvosi- és Ápolási Intézetből Kulcsár Gergely informatikus munkáját ismerték el a fenti díjjal.

Be the first to comment on "Oroszlányi dolgozó munkáját is elismerték a Komárom-Esztergom Megye Védelméért” díjjal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*