Csoportos verekedés a téren – vádemelés (+Videó)

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay/

Garázdaság bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be négy férfival szemben, akik Oroszlány belvárosában verekedtek össze.

A vádirat szerint 2022. május 1-jén Oroszlányban két ittas férfi összetalálkozott három másik férfival.  A két ittas férfi szidalmazta, fenyegette a három férfit, akik szóváltás közben megpróbáltak onnan elmenni, azonban az ittas férfiak utánuk mentek, szidalmazták őket, eléjük álltak verekedési szándékkal.

Ezt látták az ittas férfiak nő hozzátartozói, akik a két férfit ellökték, tolták onnan. Az egyik ittas férfi a három férfi egyikét meglökte, aki viszont kétszer arcul próbálta ütni támadóját. A másik ittas férfi is megütötte az előbb meglökött férfit, aki viszont az őt megütő férfit a földre szorította. Három másik férfi a két dulakodó férfit próbálta szétválasztani.

Ezután a két ittas férfi, valamint a meglökött és megütött férfi verekedett egymással, őket a két nő és járókelők próbálták szétválasztani. Ennek során az egyik elkövető az egyik ittas férfit, akit egy járókelő éppen lefogott, ököllel kalapácsütés szerű mozdulattal fejen ütötte, amitől a megütött férfi elveszítette az eszméletét és a földre esett.

A Tatabányai Járási Ügyészség a csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt benyújtott vádiratban a négy elkövetővel szemben közérdekű munka büntetésre tett indítványt – tájékoztatott bennünket Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

AZ ÜGYÉSZSÉG VIDEÓJA:

Be the first to comment on "Csoportos verekedés a téren – vádemelés (+Videó)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*