Kétszer tört be ugyanoda az oroszlányi férfi (+Képek)

Két alkalommal is betört ugyanarra a telephelyre egy tettes, aki színesfémeket és szerszámokat lopott. Az oroszlányi rendőrök kihallgatták, és őrizetbe vették a helyi lakost.

Az elkövető visszatér a tett helyszínére. Igaz volt ez egy 35 éves férfi esetében is Oroszlányon. A gyanú szerint először augusztus 11-én este ment be egy MÉH-telepre, ahol két raktár ajtaját betörte. Közel 30 kilogramm sárgarezet, 60 kilogramm vörösrezet, valamint szerszámokat vitt el. A lopási kár több mint 500 ezer forint volt. Nem kellett sokat várni az újabb egyéni akcióra. A helyi lakos 8 nap múlva visszament, és az egyik raktárból 76 kilogramm vörösrezet lopott el.

Az oroszlányi rendőrök azonosították M. Z-t, akit augusztus 23-án gyanúsítottként kihallgattak. Az elkövető nem ismeretlen a rendőrök előtt, mivel jelenleg is 3 eljárás van ellene folyamatban vagyon elleni bűncselekmények miatt. Az oroszlányi nyomozók M. Z. őrizetbe vették és kezdeményezték, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fotók: Police.hu

Be the first to comment on "Kétszer tört be ugyanoda az oroszlányi férfi (+Képek)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*