Távhővezetéket cserélnek!

/A kép illusztráció/

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. honlapján tette közzé alábbiakat vasárnap – szöveghűen idézzük:

„Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. tájékoztatja az Ügyfeleket és az Érintetteket, hogy a Bánki Donát utcában a volt Vásárcsarnok mögött és melletti területen:

továbbá a Bánki Donát utca 2. számú épület előtti parkolóban kezdődően a Bánki Donát utca alatti átfűzéssel majd a Havasi Márton utcán a járda melletti zöldsávban térszint alatti meghibásodott és elöregedett távhővezetéket magas ellátásbiztonságot nyújtó, korszerű, előszigetelt fűtési acélcsőre cseréli.

A mélyépítési munkák miatt a kivitelezéssel érintett területeken munkagépek fognak dolgozni, ezért kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az érintett régióban történő gyalogos, kerékpáros, vagy elektromos mopeddel történő közlekedéskor ezt vegyék figyelembe és legyenek óvatosak. A kivitelezéssel érintett parkolóhelyek lezárásra kerülnek, a parkolás ezeken a helyeken a kivitelezés teljes ideje alatt nem lesz megoldható.

A kivitelezési munka az időjárás függvényében várhatóan 2023. június 12-én kezdődik, a befejezés két lépcsőben történik majd. A fűtési rendszer átadását a vásárcsarnok mellett -és mögötti csere tekintetében 2023. június 22-re tervezzük, míg a Bánki Donát utcáról induló munkák esetében július 30. Az érintett közterületi felületek közlekedésre alkalmas helyreállítása pedig várhatóan 2022. augusztus 03-ig készül el.

Tisztelettel kérjük mindenki türelmét és megértését!”

Forrás: mvmtavho.hu

Be the first to comment on "Távhővezetéket cserélnek!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*