Nem sokáig bírta szabadlábon

/A kép illusztráció! – Fotó: Pixabay.com/

Egy oroszlányi férfi hét nap után újra rács mögé került bűncselekmények folyamatos elkövetése miatt. Újabb szabadulása után már aznap őrizetbe vették, majd másnap letartóztatták.

A 37 éves férfi 2023. augusztus óta több lopás követett el oroszlányi üzletekben. Többnyire illatszereket, tisztítószereket, és szeszes italokat lopott el.

Alig fél év alatt, kilenc esetben követett el lopásokat. A nyomozók H. R-t 2024. január 21-én őrizetbe vették, az ügyészség később elrendelte letartóztatását.

A tettes február 15-én szabadult, de 7 nap múlva már szabálysértési elzárását töltötte, ami március 25-ig tartott. Kalandos történte nem itt ért véget, ugyanis szabadulása napján egy áruházból ismét tisztálkodószereket akart ellopni, több mint 70 ezer forint értékben.

A biztonsági őr a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. Ellene ekkor folytatólagosan elkövetett lopás vétségelkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az oroszlányi rendőrök ismét őrizetbe vették és az ügyészség másnap elrendelte a letartóztatását – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Nem sokáig bírta szabadlábon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*