Oroszlány és Tatabánya között mentettek életet a rendőrök

/A kép illusztráció – Fotó: Police.hu/

Németh Róbert r. főtörzsőrmester az Oroszlányi Rendőrkapitányság egyenruhásaival közösen segített egy bajba jutott nőnek.

A rendőrségre 2023. március 28-án délután érkezett bejelentés, miszerint egy nő Oroszlány és Tatabánya között rosszul lett, erősen vérzik.

A segélyhívás előtt még le tudott húzódni autójával az út szélére, majd elájult. Az oroszlányi járőrök megtalálták a bajba jutott személyt és azonnal elkezdték az ellátását.

Eközben Németh Róbert r. főtörzsőrmester is elindult a helyszínre. A Police Medic képesítéssel rendelkező rendőr telefonon adott instrukciókat munkatársainak, mit tegyenek, amíg ő a helyszínre érkezik.

Buday Viktor r. törzszászlós és Schmölcz Tamás r. főtörzszászlós kiemelte a bajba jutott személyt a gépkocsiból. Hanyatt fektették és lábait felemelték, valamint betakarták, hogy ne hűljön ki.

Időközben megérkezett Németh Róbert, aki átvette az ellátást. Ekkor a nő már eszméleténél volt, így el tudta mondani, hogy korábban műtéten esett át. Miután otthon vérezni kezdett, autóval elindult a kórházba, de időközben rosszul lett.

Mire a mentők a helyszínre értek, a rendőrök szakszerű beavatkozásának köszönhetően már stabil állapotban vihették kórházba a 43 éves nőt – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Oroszlány és Tatabánya között mentettek életet a rendőrök"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*