Távhővezetéket cserélnek

/A kép illusztráció – Fotó:Pixabay/

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. honlapján tette közzé alábbiakat – szöveghűen idézzük:

TÁJÉKOZTATÓ TÁVHŐVEZETÉK CSERÉRŐL

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. tájékoztatja az Ügyfeleket és az Érintetteket, hogy  a Bánki Donát utcában a volt Vásárcsarnok és a Lapos Vendéglő közötti területen, valamint a Bánki Donát utca 10. számú épület melletti parkolóban kezdődően a Dózsa György út alatti átfűzéssel térszint alatti meghibásodott és elöregedett távhővezetéket magas ellátásbiztonságot nyújtó, korszerű, előszigetelt fűtési acélcsőre cseréli.

A mélyépítési munkák miatt a kivitelezéssel érintett területeken munkagépek fognak dolgozni, ezért kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az érintett régióban történő gyalogos, kerékpáros, vagy elektromos mopeddel történő közlekedéskor ezt vegyék figyelembe és legyenek óvatosak.

A kivitelezési munka az időjárás függvényében várhatóan 2022. június 7én kezdődik, a befejezés két lépcsőben történik majd.

A fűtési rendszer átadását 2022. június 16-ára tervezzük. Az érintett közterületi felületek közlekedésre alkalmas helyreállítása pedig várhatóan 2022. július 30-ig készül el.

Tisztelettel kérjük mindenki türelmét és megértését!”

 

Forrás: mvmtavho.hu

Be the first to comment on "Távhővezetéket cserélnek"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*