Garázdaság miatt ítélték el – Videóval

/Fotó: Pixabay.com/

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján indult eljárásban a Tatabányai Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 200.000,- Ft. pénzbüntetést szabott ki azzal a nővel szemben, akit a rendőrség a kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartása miatt állított elő.

A büntetővégzés jogerős, azt az ügyészség tudomásul vette.

A vádirat szerint az ittas állapotban lévő nő 2021. július 1-jén az oroszlányi munkásszálló udvarán lévő, lemez oldalú, kijelölt dohányzóban dohányzott, amelynek során dühében több alkalommal megütötte a dohányzó lemez falát, amelyben kár nem keletkezett.

Ezt követően 18 óra 40 perc körüli időben az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei bejelentés alapján a munkásszállóhoz mentek, ahol a nő fiával szemben intézkedésre volt szükség, a járőrök a férfit a szolgálati gépjármű hátsó ülésére ültették.

A nő a  rendőrségi gépjármű elé állt, miközben kiabálta, hogy a fiát nem viszik sehova, majd  egy alkalommal, jobb ököllel a személygépkocsi motorháztetejét megütötte. A járőrök közölték a nővel, hogy bűncselekmény miatt elfogásra kerül, felszólították, hogy kezeivel támassza meg a motorháztetőt. A nő további egy alkalommal, ismét a jobb öklével a gépjármű motorháztetejét megütötte. Az elkövető a gépjárműben nem okozott kárt.

A nő kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, illetve riadalmat keltsen – tájékoztatott bennünket a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője,  Dr. Horváth Sándor.

VIDEÓ ITT LÁTHATÓ: http://ugyeszseg.hu/garazda-novel-szembeni-vademeles-videoval-a-komarom-esztergom-megyei-fougyeszseg-sajtokozlemenye/

 

 

Be the first to comment on "Garázdaság miatt ítélték el – Videóval"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*