Oroszlányi mazsorettek országos sikerei

/Fotó: Facebook/Hébé Művészeti Iskola/

„A Hébé Művészeti Iskola növendékei, tanárai, dolgozói az elmúlt másfél évben ugyanúgy megszenvedték a Covid -19 pandémia okozta intézkedések negatív hatásait, mint bármely más oktatási intézmény.

Hatalmas erőfeszítéssel, többszörözött elméleti és gyakorlati munkával tudták csak átvészelni az online oktatás időszakait, az egy tanéven belül sokszori munkarend, órarend és módszerváltást.

Nagyon nehéz volt a növendékek és a szülők újbóli motiválása, az aktív részvétel biztosítása. Folyamatos, megújuló szellemi és fizikai erőpróba volt a tanárok és az oktatásban segítők számra egyaránt.

Az igen nehéz feltételek közepette csak a középiskolásaikat tudták versenyszintre felkészíteni. Ők 10-12 éve a növendékeik, már tudatosak, koncentráltak, önálló munkára is képesek.

Az utolsó „normál” hazai és nemzetközi versenyek 2019-ben zajlottak. 2020-ban sem a magyar bajnokság, sem a nemzetközi versenyek nem kerültek megrendezésre a bizonytalanság és a tantermi oktatás hiánya miatt.

A 2021-es versenyévadra vonatkozóan is úgy látta mind a magyar, mind a nemzetközi szövetség, hogy a versenyeket kizárólag online tudják megrendezni. A versenykiírásnak megfelelően, sportcsarnokban készítették el a versenygyakorlatok videóra rögzítését.

A 20. Magyar Mazsorett Bajnokságon dobogós helyezést elérő növendékek:

Bot mini formáció szenior kategóriában 1. helyezett, Magyar Bajnok a Jáde csoport: Lévai Csenge – Letonai Edina – Ujvári Nóra – Hati Kitti – Hadnagy Annamari – Rácz Anna – Babirák Dorina

Zászlósbot mini formáció szenior kategóriában 1. helyezett, Magyar Bajnok a Jáde csoport: Lévai Csenge – Letonai Edina – Ujvári Nóra – Hati Kitti – Hadnagy Annamari – Rácz Anna – Babirák Dorina

Bot duó szenior kategóriában 2. helyezett: Letonai Edina – Ujvári Nóra

Pompon szóló szenior kategóriában 2. helyezett: Hadnagy Annamari

Hagyományos mazsorett bot duó kategória Arany minősítés: Lévai Csenge – Rácz Anna

A versenyzők felkészítését Geisztné Gogolák Éva végezte.”

 

Forrás: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Oroszlányi mazsorettek országos sikerei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*