Pénzbüntetést fizet a féltékeny férj – Fotókkal

/Fotók: Ügyészség/

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság 200.000,- Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte azt a férfit, aki féltékenységből, közterületen rongálta meg a felesége által használt gépkocsit.

A vádirat szerint a férfi 2020. augusztus 20-án 23 óra 15 perc körüli időben egy oroszlányi  parkolóban meglátta a közös tulajdonukban álló, de válófélben lévő felesége  által használt  személygépkocsit.

A vádlott ekkor féltékenységből a személygépkocsihoz ment, és lerúgta annak mindkét oldali visszapillantó tükreit. A rúgások hatására a bal oldali visszapillantó tükör letört, míg a jobb oldali visszapillantó tükörlapja kimozdult.

A vádlott ezen közösségi együttélés szabályait semmibe vevő erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyészség indítványára meghozott büntetővégzés jogerős – tájékoztatott bennünket a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője, Dr. Horváth Sándor.

Be the first to comment on "Pénzbüntetést fizet a féltékeny férj – Fotókkal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*