Dupla Silhouette Gála

„Pénteken és szombaton is fergeteges gálaműsorral léptek színpadra a Silhouette Balett növendékei a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében, ahol két és félórás produkcióval örvendeztették meg a szépszámú közönséget.

A rendezvény aktualitásáról Csáky Mária táncpedagógus nyilatkozott:

„Minden év egy bizonyos periódust takar. Az év első része az alapozásé, ünnepi fellépéseké, a második félév pedig arról szól, hogy készülünk az év végi gálára, ami igazából a legnagyobb ünnepe a gyerekeknek. Ekkor minden növendék fellép, a 3 évestől kezdve a kamaszokon át, egészen a felnőtt korosztályig.

A pandémiás helyzet sajnos rányomta bélyegét a mi tanmenetünkre is. Most is meg kellett birkóznunk a hiányzásokkal, azonban igyekeztünk kezelni a helyzetet, és reményeim szerint sikerült egy olyan gálát színpadra vinni, ahol a szülők is láthatták, hogy az elmúlt tanév sem veszett kárba.”

A repertoár nagyon színes volt, mely jól tükrözte a gyerekek és az oktató elképzeléseit, igényeit. Nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy tematikájában mit szeretnének a színpadon bemutatni.

A jazz-, a modern -, és a klasszikustánc különböző variációit vastapssal jutalmazták a nézők.

„Bízom benne, ez a gála még nagyobb löketet ad a gyerekeknek, hiszen úgy indíthatták a tanévet, hogy megmutatkozhattak.

Ezáltal még nagyobb ambícióval készülhetnek a következő fellépésre, mely remélhetőleg derűs, napsütéses és minden problémától mentes lesz” – mondta a tánccsoport vezetője.

A dupla esemény a színházi előadásokra vonatkozó szabályok (4 ponton történő beléptetés, lázmérés, kézfertőtlenítés, maszkviselés ellenőrzése) betartása mellett valósult meg.”

 

Forrás:oroszlany.hu

Be the first to comment on "Dupla Silhouette Gála"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*