Ágvágás, gallyazás kezdődött a városban

/A kép illusztráció – Fotó: Pixabay/

Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. április 11-én, hétfőn, a város több helyszínén, az arra leginkább rászoruló fák esetében elkezdi a nagyméretű, beteg, illetve elöregedett fák ágainak, gallyainak visszavágását, a fagyöngyös részek tisztítását, illetve a lombkorona ifjítását.

A munkák során a társaság saját kollégái, valamint az ipari alpin technikával végzett vágások esetén alvállalkozók is fognak dolgozni a helyszíneken.

A balesetveszély elkerülése érdekében ideiglenes lezárásokra, útszűkületekre és elkerített területekre is lehet számítani. A munkálatok várhatóan április hónapban ütemezetten fognak zajlani az egyes helyszíneken.

Jövő héten szintén elindulnak a közterületi-zöldfelületi fűnyírási munkálatok a város leginkább frekventált helyszínein és egyéb, a vegetációs folyamat szempontjából indokolt területeken, az önkormányzattal kötött feladatellátási szerződéseinkben foglaltak szerint.

A munkálatok előrehaladását az időjárási körülmények nagyban befolyásolhatják, de kérik a lakosság részéről a fokozott figyelmet és a türelmet az esetleges kellemetlenségek miatt!

 

Forrás: Facebook/Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt

 

Be the first to comment on "Ágvágás, gallyazás kezdődött a városban"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*