Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. kérése

/A kép illusztráció – Fotó:Pixabay/

Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. az alábbi közleményt adta ki honlapján – idézzük:

„Az OIH Zrt. munkatársai az őszi időszak kezdetével folyamatosan végzik a város közterületein, zöldfelületein és a tömbházas lakóövezeti részeken a lehullott lombozat/levelek gyűjtését és elszállítását, mind kézi mind gépi erővel és eszközökkel.

Ennek során egy-egy területet többször is kénytelenek felkeresni bizonyos időközönként, mivel a fák az időjárás függvényében is, illetve fajtánként eltérően, különböző időben hullajtják el a leveleiket.

Ebből a szempontból a város belső területein szerencsére nagy számban megtalálható platán és juhar fajok hullatják legkésőbb a lombozatukat.

A cég munkáját és a gyorsabb munkavégzést tudják segíteni a társasház közösségek is azzal, hogy lehetőségeik és aktivitásuk szerint a ház körül összegyűjtött leveleket 1-2 nagyobb kupacba összehordják, amit aztán a cég munkatársai minden esetben elszállítanak és kezelnek.

A lakókörnyezet és városunk rendezéséhez, szépítéséhez nyújtott segítséget az aktív lakóközösségek és lakosok számára Társaságunk kiemelten is megköszöni!”

Forrás:oih.hu

 

Be the first to comment on "Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. kérése"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*