Körözési akció volt Oroszlányban

/A kép illusztráció – Fotó: police.hu/

A rendőrök 16 fővel szemben intézkedtek, öt embert őrizetbe vettek.

Körözési akciót szervezett az Oroszlányi Rendőrkapitányság február 12-én délelőtt, amiben a helyi kollégák mellett a Tatabányai Rendőrkapitányság állománya és a Kutyás Szolgálati Alosztály munkatársai is részt vettek.

Ennek során 11 főt fogtak el a rendőrök, ellenük szabálysértési körözés volt érvényben. Négyet közülük őrizetbe vettek, és a részükre kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték őket.

Ezenfelül egy 31 éves nyíregyházi lakos ellen a Tatabányai Törvényszék körözése volt érvényben, őt még aznap szabadon engedték, az őrizetét megszüntették.

Nem volt ilyen szerencsés az a 32 éves oroszlányi férfi, aki éppen a rendőrökkel szemben haladt gépkocsijával. Kiderült, nincs és soha nem is volt vezetői engedélye.

Előállították, szabálysértési eljárást kezdeményeztek ellene, majd őrizetbe vették. Folyamatban lévő büntetőügyben három főt állítottak elő. A rendőrkapitányságok további ellenőrzéseket terveznek vármegyénkben – közölte a Police.hu oldalon a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Be the first to comment on "Körözési akció volt Oroszlányban"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*