Út- és parkolófelújítások kezdődnek a napokban

/A kép illusztráció – Fotó: Nol.hu/

Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. az alábbi közleményt adta ki honlapján – idézzük:

„Több helyszínen megújulnak a városi útfelületek a Városi utak, járdák, parkolók fejlesztése 2023. évi program keretében.

Az önkormányzat Városi utak, járdák, parkolók fejlesztése 2023. évi programjának keretén belül idén ősszel valósul meg több városi útfelület fejlesztése, amelynek kivitelezését az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. végzi alvállalkozó bevonásával.

A beruházás során megújul a Mészáros Lajos és Rosenberg utcák közötti garázssor megközelítését szolgáló korábbi földút, ahol a bekötő út szilárd burkolatot fog kapni és egy kisebb csapadékvíz szikkasztó terület is kialakításra kerül.

Szilárd burkolatú, aszfaltozott parkoló kerül kialakításra a Táncsics Mihály udvar 15-26., valamint a Táncsics Mihály udvar 3-14. számú társasházak környezetében jelenleg használatban lévő murvás parkolók helyett, valamint aszfaltozott borítást kap a Petőfi Sándor utcában található járdafelület is.

A kivitelezés ideje alatt ideiglenes forgalmi rend változások lépnek életben az érintett területeken, vagyis lezárt parkolókra, fél pályás útzárra, illetve a gyalogos közlekedő lezárására lehet számítani a munkálatok befejezéséig, várhatóan november 3-ig bezárólag.”

Be the first to comment on "Út- és parkolófelújítások kezdődnek a napokban"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*