Ál-vízművesek Oroszlány környékén

/Fotó: Pixabay/

Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. az alábbi közleményt adta ki közösségi oldalán – idézzük:

„ÁL-VÍZMŰVESEK BUKKANTAK FEL OROSZLÁNY TÉRSÉGÉBEN

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. tájékoztatja tisztelt Felhasználóit, hogy ismeretlen személyek önmagukat vízműves dolgozónak kiadva vízmintavételre hivatkozva próbálnak bejutni magánszemélyek otthonába.

Társaságunk vízmintavételt csak a Felhasználó által kezdeményezett, írásban rögzített megrendelést követő telefonos időpont egyezetetés után végez.

Az Északdunántúli Vízmű Zrt. ismételten és nyomatékosan felhívja felhasználói figyelmét, hogy a telephelyre, lakásba, ingatlan területére csak a Vízmű által rendszeresített, fényképpel és sorszámmal ellátott, a személyazonosító okmánnyal együtt érvényes igazolvánnyal rendelkező szakembereket engedjenek be.

Kérjük, legyenek figyelmesek, éberek, vigyázzanak értékeikre! Amennyiben úgy érzik, otthonukba csalók próbálnak a Vízmű által végzett munkákra (vízóra leolvasás, vízóra csere, vízmintavétele, stb.) hivatkozva bejutni úgy mindenképpen kérjék el a fent említett okmányokat, ellenőrizzék a megjelent személyek személyazonosságát. Abban az esetben, ha továbbra is fennáll a csalás lehetősége, a lenti elérhetőségen vegyék fel a kapcsolatot, Társaságunkkal, ahol megerősítést kaphatnak arról, hogy a kérdéses helyen és időben végeznek-e munkatársaink a Vízmű által betervezett feladatokat.

Telefon: 06 80 555 222

Északdunántúli Vízmű Zrt.”

Be the first to comment on "Ál-vízművesek Oroszlány környékén"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*