Megköszönik, ha segít!

/Fotó: Pixabay/

Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. az alábbi közleményt adta ki közösségi oldalán – idézzük:

„Az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. előzetesen is megköszöni a Kedves Városlakóknak és ingatlan tulajdonosoknak, hogy amennyiben van rá lehetőségük és kapacitásuk, úgy Társaságunk munkáját megkönnyítendő az épületek közvetlen környezetében, azok kezelő és bekötő útvonalain, a gyalogos vagy gépjárműves közlekedést zavaró avart összegyűjtik.

Amennyiben jelzik ezek pontos helyszínét az info@oihzrt.hu e-mail címre, vagy munkaidőben a +36 34/560-025-ös telefonszámra, úgy a kupacokba összehúzott vagy zsákokba gyűjtött avart, ahogy kapacitásunk engedi, rövid időn belül elszállítjuk.

Amennyiben a tevékenységhez gyűjtő zsákra lenne szükségük kérjük, hogy azt is jelezzék a megadott elérhetőségeken.

Ez azonban csak a közterületen, városi területen összegyűjtött avarra vonatkozik. Ami magánterületen, ingatlanon belül keletkezik, azzal az OKÖ Zrt. foglalkozik.

Az avar összegyűjtése elsősorban a közlekedési felületekről és azok szegélyein, a felületek közvetlen közelében indokolt, valamint a szilárd burkolatú felületeken és a csapadékvíz elvezető és nyelő rendszerek esetében.

A nagyobb, összefüggő zöldfelületeken, füves területeken, fák, bokrok és sövények tövében nem feltétlenül szükséges, mivel a lehullott levelek bomlása tápanyaggal látja el a zöldfelületeket, ami a városi környezetben, az egyébként is alapvetően nagyon rossz talajok esetén külön hasznosnak is tekinthető.

Köszönjük a munkát és az együttműködést!

Szeretjük, gondozzuk, fejlesztjük – OIH Zrt.”

 

Forrás: Facebook

 

Kiemelések tőlem – a szerk.

Be the first to comment on "Megköszönik, ha segít!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*