Oroszlányi garázdaság miatt ítéltek el négy férfit (+Videó)

/Fotó:Police.hu/

A csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság jogerős büntetővégzést hozott azzal a négy férfival szemben, akik a barátnőjét védő sértettre támadtak.

A vádirat szerint a négy elkövető 2020. november 14-én 21.00 körül az oroszlányi munkásszálló előtti füves területen, a kijelölt dohányzó helyen ittas állapotban molesztálták a sértett barátnőjét. A sértett mindezt megelégelte, odament hozzájuk, hogy elhozza onnan barátnőjét.

Az elkövetőknek ez nem tetszett, szóváltás alakult ki köztük, majd a négy férfi megverte a sértettet, őt testszerte ütötték és rúgták.

A sértettnek nyolc napon belül gyógyuló comb – és könyök zúzódása keletkezett, emiatt nem kívánta az elkövetők megbüntetését.

Az ügyészség indítványa alapján a Tatabányai Járásbíróság a bűncselekmény elkövetését beismerő, büntetlen elkövetők mindegyikével szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben egyaránt 300.000,- Ft. pénzbüntetést szabott ki.

A büntetővégzés jogerős, azt az ügyészség is tudomásul vette – tájékoztatott bennünket Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A bűncselekményt rögzítő felvétel ITT tekinthető meg:

Be the first to comment on "Oroszlányi garázdaság miatt ítéltek el négy férfit (+Videó)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*