Idén is megrendezték a Napfény Karnevált

/A kép 2021-ben készült!/

„Napfény, móka, játék, kacagás! A nyári szünetre való ráhangolódásként ezzel a szlogennel várta a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár az oroszlányi gyerkőcöket a hagyományos Napfény Karneválra szombaton.

A vakáció első szabadtéri rendezvényére igazán gazdag programokat állított össze Szlezákné Molnár Katalin főszervező a Szent Borbála tér környékén.

Már délben a helyszínen szorgoskodtak a ház munkatársai és segítőik, akik megpróbáltak minden eseményt a fák védő árnyéka alá telepíteni a rekkenő hőség miatt.

A Napfény Karnevál idén a Holdas Hanna kalandjai mesesorozat tematikájára épült.

Nyitányként a Cirill Táncstúdió növendékei szórakoztatták a gyerekeket, akik az ügyességi játékokon, a kézműves kuckóban, a rajz és kifestő műhelyben tallérokat gyűjthettek, melyeket a légvárban, a hennafestő tündérnél, a csillámtetoválónál és a büfében tudtak beváltani.

Volt arcfestés, amigurumi bemutató is, aki pedig olvasnivalóra vágyott, az igencsak baráti áron válogathatott a könyvtár leválogatott kötetei között.

A szervezők mindent megtettek, hogy az eseményre kilátogató közel 300 lurkónak jól kezdődjön a nyári szünet.

Vattacukor, hot-dog, kürtőskalács várta őket, sőt este a Zenés Nyári Találkozások nyitányaként az Oroszlányi Bányász Koncert Fesztivál Fúvószenekar latinos hangulatú műsorát is megtekinthették a szabadtéri színpadnál.”

 

Forrás és fotó: oroszlany.hu

Be the first to comment on "Idén is megrendezték a Napfény Karnevált"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*