Piknik a Haraszt-hegyen (+Képgaléria)

/Fotó: Facebook/Oroszlány Barátainak Köre/

Fűbe terített pokrócokon gyűltek össze családok, baráti társaságok szombaton délután, amikor is a Közművelődési kerekasztal kezdeményezésére az Oroszlány Barátainak Köre pikniket szervezett a Haraszt-hegyen.

„Még januárban ültünk össze a civil szervezetek tagjaival és elkezdtünk gondolkodni, hogy miként tudnánk egy olyan eseményt rendezni, amiben mindegyikünk részt vehet, ugyanakkor a város lakosságát is megmozgatja.

Ekkor jutott eszünkbe, hogy régen volt már nagy rendezvény a Haraszt-hegyen, megpróbálhatnánk belakni.

Amennyiben 30-40 civil szervezet összefogásából egy jó városi rendezvény lesz, akkor valamilyen formában biztosan megismételjük a jövőben” – nyilatkozta Deés Szilvia, az Oroszlány Barátainak Köre elnöke.

A pikniken akadályverseny formájában 20 helyszínen találtak kihívást az érdeklődők, melyek közül, ha legalább tízet teljesítettek, buborékfújót kaptak jutalmul.

A Felszabadulási emlékműnél kora délutántól interaktív bemutatók várták a látogatókat, majd az igazi nyári melegben habpartival hozták meg az enyhülést.

Az eseményen résztvevők nem csak a Haraszt-hegyet lakták be, a rendezvény zárásaként szappanbuborékokkal lepték el a Víztorony környékét.”

További képeket ITT TALÁL!

 

Forrás: Oroszlany.hu

Be the first to comment on "Piknik a Haraszt-hegyen (+Képgaléria)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*