A nő megtalálta, a férfi elrakta, a rendőrök visszaadták

/Fotó: Police.hu/

A sértett egy bevásárlókocsiban hagyta a pénztárcáját, benne 190 ezer forinttal. Az oroszlányi nyomozók visszaadták a lopott pénzt, a tetteseket gyanúsítottként kihallgatták.

A 71 éves nő és a 70 éves férfi egy oroszlányi üzletbe ment vásárolni március 23-án délután. A nő az egyik bevásárlókocsiban egy pénztárcára lett figyelmes. A tárcát odavitte a gépkocsiban várakozó férjének.

A férfi azt eltette, majd az autóban elrejtette. A nő miután kijött az üzletből hazaindultak. A férfi, a tárcát még menet közben kidobta a gépkocsiból, a benne lévő 190 ezer forintot eltette. A tatabányai házaspár a szerzett zsákmányt hazavitte.

A sértett még ezen a napon feljelentést tett az Oroszlányi Rendőrkapitányságon. A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították a tatabányai házaspárt, akiket gyanúsítottként kihallgattak.

Ellenük lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök a lopott pénzt hiánytalanul lefoglalták és visszaadták a sértettnek – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

Be the first to comment on "A nő megtalálta, a férfi elrakta, a rendőrök visszaadták"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*