Fényes nappal támadt ismerősére – videóval

A súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, akinek erőszakos cselekményét térfigyelő kamera rögzítette.

A vádirat szerint az ittas férfi 2021. április 5-én, délután 3 órakor Oroszlányon összeszólalkozott régi ismerősével. Az elkövető dühödten a sértetthez ment, egyszer lefejelte, többször ököllel megütötte, majd amikor a sértett a földre esett, egyszer megrúgta.  A sértett felállt, ezután őt az erőszakos férfi többször ököllel megütötte, majd a ház falának lökve fejét a falba verte. A sértett ismét a földre került, ahol a támadója legalább egyszer megrúgta.

A bántalmazás következtében sértettnek a bal szeme felett nyolc napon belül gyógyuló sérülése, vérgyüleme, duzzanata keletkezett. A bántalmazás a módjára, erejére és a támadott testtájékra figyelemmel alkalmas volt nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására.

A cselekmény szemtanúi bejelentést tettek a rendőrségre. A kiérkező rendőrök az elkövetőt a helyszín közelében elfogták.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett előéletű férfival szemben  tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki – tájékoztatott bennünket Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A VIDEÓ ITT LÁTHATÓ:

http://ugyeszseg.hu/fenyes-nappal-tamadt-ismerosere-videoval-a-komarom-esztergom-megyei-fougyeszseg-sajtokozlemenye/

Be the first to comment on "Fényes nappal támadt ismerősére – videóval"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*