Saját magát buktatta le az oroszlányi férfi

/Fotó:police.hu/

Az oroszlányi rendőrök egy rongálás helyszínén intézkedtek, ahol megtalálták a feltételezett elkövető személyi igazolványát, aki korábban egy szállóról is lopott.

A járőrök 2021. január 10-én délelőtt egy oroszlányi társasházban intézkedtek, ahol rongálás történt. A rendőrök a lépcsőházban találtak egy személyi igazolványt, ami egy olyan férfié volt, aki nem volt ismeretlen előttük. B. G-t még ezen a napon egy oroszlányi intézmény udvarán fogták el a rendőrök.

A férfi elmondta, hogy ideges volt, ezért rongálta meg egy szolgáltató vezetékeit. A járőrök a tettest előállították. Időközben az Oroszlányi Rendőrkapitányságon tett bejelentést egy férfi, hogy a telefonjából a SIM kártyát és az adattároló kártyát ellopták. A gyanú B. G-re terelődött, aki a bűncselekmény idején az intézményben volt. Az átvizsgálás során nála a lopott adattárolót megtalálták.

A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte és elmondta, hogy a SIM kártyát összetörte. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a rongálás vonatkozásában vizsgálja az eset körülményeit – tette közzé a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu oldalon.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*