Halottak napja Oroszlányban

„Az idei évben rendhagyó módon elmarad városunkban az ökumenikus halottak napi megemlékezés, viszont lesz temetői buszjárat és lélekharang.

Tisztelt Lakosság!

Az idei évben rendhagyó módon elmarad az ökumenikus Mindenszentek és központi halottak napi megemlékezés a Városi Temetőben a koronavírus elterjedésének megelőzése, a város lakossága egészségének és életének megóvása érdekében.

November 1-jén, vasárnap a Városi Temetőben a lélekharang hangjával mindenki saját felekezetének megfelelően emlékezzen az elhunytakra.

A temető 2020. október 30-ától (péntek) november 1-jéig (vasárnap) meghosszabbított nyitva tartással 7.00 órától 20.00 óráig tart nyitva.

A temetőlátogatás megkönnyítése érdekében az Önkormányzat a menetrendszerinti délelőtti autóbuszjáraton túl kiegészítő járatot indít a Volán telepről a temetőig és vissza a temetői járat útvonalán 1T jelzéssel az alábbi időpontokban:

2020. október 30. (péntek), 31. (szombat) és november 1. (vasárnap) mindhárom nap:

Délelőtt:

Volán telepről indul: 8.30 óra

Temetőből indul: 10.00 óra

Délután:

Volán telepről indul: 15.00 óra

Temetőből indul: 17.00 óra

A temetőt mindenki saját felelősségére látogathatja!

A Városrendészeti Osztály és a Városi Rendőrkapitányság fokozott figyelemmel kísérve segíti a temetőlátogatás zavartalan lebonyolítását.

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

LIBITINA KEGYELETI SZOLGÁLTATÓ KFT.

OROSZLÁNYI RENDŐRKAPITÁNYSÁG  ”

 

Forrás:oroszlany.hu

Be the first to comment on "Halottak napja Oroszlányban"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*