Élelmiszerbank Karácsonyi Adománygyűjtés az oroszlányi TESCO-ban is

November 27. és 29. között idén is megrendezik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület hagyományos karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtő kampányát a Tesco áruházakban, amelynek célja, hogy az ünnepek előtt és alatt a nélkülöző családokat segítsék.

    Az akció idején az áruházlánc vásárlói országosan csaknem 150 áruházban adhatják le adományaikat november 27. és december 9. között – közölte az áruházlánc csütörtökön az MTI-vel.

    Az előző évekhez képest újdonság, hogy idén online is lehet élelmiszert adományozni és az áruházakban hosszabb ideig, ezúttal két héten át várják a felajánlásokat. A közlemény szerint a kampányidőszak első hétvégéjén, november 27. és 29. között az Élelmiszerbank önkéntesei veszik át a felajánlott élelmiszereket, míg az ezt követő időszakban az áruházakban lévő gyűjtőpontokon helyezhetik el ezeket a vásárlók.

    Online adományozásra az áruházlánc honlapján nyílik lehetőség. Az online kampány végén a Tesco az internetes adományoknak megfelelő értékű, az Élelmiszerbank által jelzett szükségleteknek megfelelő tartalmú termékcsomagot állít össze a rászorulók javára.

    Az áruházlánc a kampányban felajánlott élelmiszerek értékének 20 százalékával maga is hozzájárul a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkájához pénzadomány formájában – írják a közleményben.

-MTI-

A Magyar Élelmiszerbank honlapja szerint a 2020-as gyűjtésben részt vevő áruházak listája itt érhető el.  Köztük van az oroszlányi TESCO Áruház is.

Be the first to comment on "Élelmiszerbank Karácsonyi Adománygyűjtés az oroszlányi TESCO-ban is"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*