Közgyűlést tartott a Rákóczi Szövetség Oroszlányi Szervezete

Az  Rákóczi Szövetség Oroszlányi Szervezete közgyűlést tartott, melyről tegnap az alábbiakat tették közzé közösségi oldalukon – idézzük:

Jubileumi kiállításra készülünk!

Megtelt a művelődési ház kamaraterme szervezetünk kedden megtartott közgyűlésén.

Nagy Csaba elnök elsőként beszámolót tartott az elmúlt időszak eseményeiről, rendezvényeiről. Ezek közül is kiemelkedik a veszélyhelyzet feloldása után megrendezett Napfény Karnevál, valamint a szabadtéri filmvetítés, melyeken társszervezőként és támogatóként működött közre a Rákóczi Szövetség.

A közeljövő programjai közül a legkiemelkedőbb a július 24-én megrendezésre kerülő jubileumi Rákóczi emlékkiállítás, melyet szervezetünk megalakulásának 25. évfordulója alkalmából mutatunk be.

Ahogy elhangzott, az év második fele sem lesz eseménymentes. Író-olvasó találkozót, kirándulást szervezünk, a hagyományoknak megfelelően megemlékezést tartunk október 6-án az Aradi Vértanúk napján és november 4-én, az 1956-os forradalom leverésének évfordulóján.

Idén is rendbe tesszük a majki Madár-hegyi sírkertet, ahol Halottak napja közeledtével csendes mécsesgyújtást fogunk tartani az ott nyugvó 12 huszárhonvéd tiszteletére.

Az összejövetelen 4 új tag bemutatására is sor került. Csatlakozásukkal az oroszlányi Rákóczi Szövetség létszáma elérte a 120 főt.”

Forrás:Facebook/Rákóczi Szövetség Oroszlányi Szervezete

Be the first to comment on "Közgyűlést tartott a Rákóczi Szövetség Oroszlányi Szervezete"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*