Letartóztatásban marad az oroszlányi nő gyilkosa

/A kép illusztráció/

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája meghosszabbította a letartóztatását annak az 55 éves férfinak, aki  2019. december végén egy oroszlányi lakásban megölt egy 36 éves nőt.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019. december 30-án 16 óra és 2019. december 31-én 06 óra 30 perc közötti időben Oroszlányon egy lakásban megölt egy 36 éves oroszlányi hajléktalan nőt úgy, hogy elvágta a nyakát és mellkasát, hasát többször megszúrta. A sértett belehalt a sérülésekbe.

Az ügyészség korábban beszámolt arról, hogy a járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára – az indítványban foglaltak szerint- egy hónap időtartamra, 2020. február 3-ig elrendelte a férfi letartóztatását. A korábbi sajtóközlemény a következő linken érhető el: /letartoztattak-az-oroszlanyi-no-megolesevel-gyanusitott-ferfit/

Az ügyészség 2020. január 24-én indítványt tett a nyomozási bírónak, hogy hosszabbítsa meg a gyanúsított letartóztatását három hónappal tekintettel arra, hogy a gyanúsítottal szemben továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye.

A járásbíróság nyomozási bírája az indítványnak helyt adott és annak megfelelően a férfi letartóztatását további három hónappal, 2020. október 3-ig meghosszabbította.”

 

Az Ügyészség sajtóközleménye

Be the first to comment on "Letartóztatásban marad az oroszlányi nő gyilkosa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*