Nyitnak az oroszlányi sportlétesítmények

/Korábbi kép a Krajnyik Akác András sportcsarnokról/

„Munkaértekezletet tartottak az oroszlányi városvezetők és a sportlétesítményeket működtető cég vezetői szerda délelőtt a polgármesteri hivatalban.

A Lazók Zoltán polgármester kezdeményezésére összehívott fórumon a zárt sportépületek jelenlegi állapotáról, valamint a nyitási tervekről zajlott egyeztetés.

„A sportlétesítmények rendben vannak, a hosszú állásidő alatt komoly probléma nem merült fel. Rendszeres volt az épületek takarítása, szellőztetése. A sportegyesületek részéről egyre nagyobb az érdeklődés az újbóli használatba vétel iránt”– mondta Németh Gábor, Az OIH Zrt. vezérigazgatója.

Ennek figyelembe vételével a grémium arról döntött, hogy június 8-tól – az előírások szigorú betartásával – az egyesületek birtokba vehetik a zárt sportlétesítményeket.

Így ismét elkezdhetik az edzéseket a tekések, a súlyemelők, a judósok, a karatésok, a bokszolók és a röplabdázók is.

Szintén e naptól nyit a két sportcsarnok, és a tömegsport részére is használhatók lesznek a szabadtéri pályák. Június 15-től a streetball pályát is igénybe vehetik a kosárlabda kedvelők.

Továbbá még egy fontos bejelentésre került sor. A járványhelyzetre vonatkozó kormányzati döntések függvényében várhatóan június 26-án megnyitják a városi uszodát, a strand azonban továbbra is zárva tart.”

Forrás:oihzrt.hu

Be the first to comment on "Nyitnak az oroszlányi sportlétesítmények"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*